Каталог  телескоп╕в
 
Календарь событий
предыдущий год предыдущий месяц Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Пропозиц╕╖
 

Новини та огляди

27.07.11 Celestron в╕дсвяткував 50-р╕ччя сво╓╖ ╕нновац╕йно╖ д╕яльност╕ у сфер╕ оптики

Торранс (США, Кал╕форн╕я). 12 с╕чня BUSINESS WIRE – У 2010 роц╕ Celestron в╕дзнача╓ 50 рок╕в усп╕шно╖ ╕нновац╕йно╖ д╕яльност╕ у сфер╕ виробництва телескоп╕в. Компан╕я, яка була заснована в 1960 роц╕ ╕нженером-електронником Томом Джонсоном (Tom Johnson) починала працювати як астрооптичний п╕дрозд╕л ф╕рми Джонсона з виробництва аерокосм╕чно╖ електрон╕ки Valor Electronics. П╕дшукуючи потр╕бний телескоп для двох сво╖х син╕в, Том вир╕шив зробити його з нуля. Почавши з 6-дюймового рефлектора, в╕н переходив до дедал╕ б╕льших ╕ складн╕ших конструкц╕й. Незабаром захоплення Тома переросло у повноц╕нний б╕знес ╕з виробництва телескоп╕в Celestron системи Шм╕дта-Кассегрена з╕ св╕тловим д╕аметром в╕д 4 до 22 дюйм╕в.

Прагнення Тома створити доступний телескоп системи Шм╕дта-Кассегрена призвело до виникнення компан╕╖, яка стала незаперечним л╕дером телескоп╕в. Сьогодн╕ бренд Celestron користу╓ться всесв╕тн╕м визнанням та репутац╕╓ю завдяки ╕нновац╕йному та над╕йному оптичному обладнанню. "50-р╕ччя Celestron - це знаменна дата. Коли дума╓ш про досягнення Тома, не можна не пишатися ╕ не захоплюватися його задумами, вм╕нням керувати та ╕нновац╕йним потенц╕алом", - каже президент та головний виконавчий директор Celestron Джозеф А. Луп╕ка, мол. (Joseph A. Lupica, Jr.). - "Сьогодн╕ сп╕вроб╕тники Celestron продовжують справу Тома, створену з розрахунком на далеку перспективу".

У всьому св╕т╕ люди, як╕ вм╕ють розум╕тися на брендах, вибирають телескопи Celestron. Велик╕ обсерватор╕╖, планетар╕╖, коледж╕ та ун╕верситети використовують телескопи Celestron у сво╖х астроном╕чних програмах.

Б╕льш того, над╕йна репутац╕я ф╕рми та повага до продукт╕в Celestron у науковому св╕т╕ привели до того, що Нац╕ональне управл╕ння з аеронавтики та досл╕дження косм╕чного простору (NASA) зупинило св╕й виб╕р на телескоп╕ С5 компан╕╖ Celestron для використання в науково-досл╕дних ц╕лях у низц╕ косм╕чних експедиц╕й. Шаттла".

У 2009 роц╕, який був проголошений М╕жнародним роком астроном╕╖, Б╕лий д╕м влаштував першу документовану з╕ркову веч╕рку (star party) на лужку Б╕лого дому. Президент Барак Обама та перша лед╕ М╕шель Обама спостер╕гали за небесними т╕лами через телескоп Celestron CPC 800.

У 2010 роц╕ Celestron випустив документальний ф╕льм у 6 частинах п╕д назвою "Шлях св╕ту" ("The Path of Light"). Цей ф╕льм поверне вас до виток╕в Celestron ╕ проведе через 50 рок╕в чудових здобутк╕в компан╕╖, як╕ включають ╖╖ продукц╕ю, зростаючий охоплення та астроном╕чну сп╕льноту.

Пройшовши шлях довжиною 50 рок╕в, Celestron спрямована вперед, у майбутн╓, впевнено продовжуючи свою ╕нженерно-╕нновац╕йну д╕яльн╕сть ╕ не припиняючи вдосконалювати майстерн╕сть по вс╕х категор╕ях продукц╕╖. "Протягом минулих 50 рок╕в нам супроводжував усп╕х, ╕ ми щиро дяку╓мо сво╖м кл╕╓нтам, дилерам ╕ сп╕вроб╕тникам за дов╕ру до Celestron. Ми не змогли б домогтися цього без вас", - сказав Джозеф А. Луп╕ка, мол. - "У нас велик╕ плани на майбутн╓. Ми п╕дтримуватимемо астроном╕чну сп╕льноту, сприятимемо розвитку астроном╕╖ та створюватимемо продукти, якими люди будуть ╕з задоволенням користуватися протягом довгих рок╕в. Це буде дуже ц╕кавий ╕ насичений р╕к!"

Celestron

Сконструювавши св╕й перший телескоп у 1960 роц╕, компан╕я Celestron виросла та перетворилася на пров╕дного виробника телескоп╕в. ╥╖ бренд користу╓ться визнанням за чудову оптику, чудовий дизайн та ╕нновац╕йн╕ технолог╕╖. На протид╕╖ п'яти десятил╕ть Celestron ╓ визнаним конструктором, виробником та ╕мпортером високояк╕сно╖ оптики, включаючи комп'ютеризован╕ та некомп'ютеризован╕ телескопи, б╕нокл╕, зоров╕ труби, м╕кроскопи та аксесуари.

╤нновац╕йн╕ продукти Celestron продовжують отримувати численн╕ знаки визнання в╕д спец╕ал╕зованих видань та ЗМ╤ споживчого ринку, поповнюючи й без того вже вражаючий список нагород за ╕нновац╕╖, у тому числ╕ в╕д Reader's Digest, Popular Science, PC Magazine, Popular Mechanics, Sky & Telescope, Асоц╕ац╕╖ побутово╖ електрон╕ки. Celestron прода╓ свою продукц╕ю по всьому св╕ту через спец╕ал╕зован╕ торгов╕ п╕дпри╓мства та м╕жнародних дистриб'ютор╕в. Celestron – це приватна компан╕я закритого типу з корпоративним оф╕сом та виробництвом у Торранс╕ (США, штат Кал╕форн╕я).


 
Акц╕╖ з телескоп╕в
Телескопи Celestron з автонаведенням встигли до Р╕здвяних свят!
Через б╕льш н╕ж 2-р╕чну паузу знову оф╕ц╕йно над╕йшли телескопи з автонаведенням Celestron: AstroFi; CPC; Advanced VX; Nexstar SLT, SE, Evolution. Оф╕ц╕йна гарант╕я 2 роки. В╕двантаження митт╓ве з╕ складу у Ки╓в╕. »
Телескопи з комп'ютерним наведенням лише у нас!
Доступн╕ для замовлення телескопи з GoTo в╕д виробник╕в Bresser, National Geographic, Celestron, Levenhuk та ╕н. П╕дбира╓мо до них важлив╕ додатков╕ аксесуари для спостереження та фотографування. »
Телескоп Arsenal-Synta 90/900 AZ3 909AZ3 аналог Sky-Watcher. Акц╕йна ц╕на
Серйозний телескоп за бюджетною ц╕ною! Т╕льки у нас Arsenal-Synta 90/900 AZ3 - класичний серйозний рефрактор ╕з чудово просв╕тленим скляним об'╓ктивом. Високояк╕сн╕ окуляри Plossl: 6,3мм (142x), и 17мм (53x). М╕сяць ╕ вс╕ планети - ваш╕! Найкраще сп╕вв╕дношення ц╕на-продуктивн╕сть-вага. ╤деальний для потужного старту. »